​Ingressa a presó un home per robar en 12 domicilis de Barberà al juliol

En el moment de la detenció, els Mossos li van intervenir tres tornavisos i unes tenalles

El botí que hauria obtingut el detingut dels robatoris amb força a Barberà
El botí que hauria obtingut el detingut dels robatoris amb força a Barberà | Mossos d'Esquadra
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:18h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 17 de juliol un veí de Barberà del Vallès, de 19 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de 12 robatoris amb força consumats a la localitat durant el mes de juliol. Tres dies després, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

La policia va iniciar una investigació a principis del mes de juliol arran d'un robatori que es va produir en una casa a quatre vents, a Barberà, que el va portar fins al sospitós, al qual, a més, li constaven diverses detencions prèvies per fets similars. Amb les dades del sospitós, els investigadors van comprovar que el 17 de juny, una patrulla de Mataró havia aturat l'home i li havia intervingut un telescopi i una càmera fotogràfica, ja que no havia pogut explicar la seva procedència. Es tracten d’uns objectes sostrets en un altre robatori.

En el moment de la seva detenció portava tres tornavisos i unes tenalles a sobre. El Jutjat d'Instrucció número 4 en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès va autoritzar una entrada i registre al pis que el detingut compartia amb un conegut a Barberà. En l'escorcoll es van localitzar diversos objectes provinents dels robatoris comesos per l'arrestat.

Els Mossos d'Esquadra han indicat que els robatoris es produïen sempre de la mateixa manera: el lladre buscava cases a quatre vents, sempre actuava de nit, hi accedia forçant finestres o portes amb un tornavís i sostreia objectes de fàcil sortida al mercat il·lícit o bé joies i diners.