​Els sindicats SPPMCat i UGT recorden que segueixen sense solucionar les seves condicions laborals

Preveuen mobilitzacions de cara a la Festa Major i la Policia Municipal manté no fer hores extres

Alguns dels treballadors municipals a les portes de l'Ajuntament durant la investidura de Serracant
Alguns dels treballadors municipals a les portes de l'Ajuntament durant la investidura de Serracant | Juanma Peláez
Redacció
25 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:35h
Minuts abans de la investidura de Maties Serracant com a nou alcalde de Sabadell, a les portes de l’Ajuntament, membres de SPPMCat i UGT han tornat a recordar que les reivindicacions que venen reclamant des de fa mesos, no han estat escoltades. “Hem de veure com serà Serracant, tampoc tenim gaires esperances”, ha manifestat el membre del sindicat policial, Xavier Bartrolí.
 
En aquest sentit, ha avançat que de cara “a la recepció de la Festa Major, volem organitzar una gran cassolada”. I ha subratllat que continuen mantenint la seva decisió de no fer  hores extres com a mesura de protesta, tal com van anunciar el passat mes de juny.
 
El SPPMCat ha recordat que segueix patrullant amb “condicions precàries” i que l’estat actual dels vehicles “s’incrementa cada dia que passa”. També que a la plantilla li manca personal i que no s’arribarà a la xifra promesa de “275 el 2022”. Aquestes són algunes, entre d’altres, de les queixes que traslladen al despatx i esperen reunir-se amb ell. Per això, han llençat un missatge d’esperança i que el nou batlle reaccioni “d’immediat i amb urgència” per solucionar la situació.