Un conductor begut s’encasta contra un fanal que cau i impacta contra un altre turisme

En el test d'alcoholèmia el resultat va superar una mica més del doble la taxa permesa

Redacció
24 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:40h
Un conductor, que doblava la taxa d’alcoholèmia permesa, va provocar un accident de trànsit al carrer de Brujas 115 de Sabadell. A les 3.40 hores del passat dissabte va xocar contra un fanal que va caure i va impactar sobre un altre vehicle, que circulava en sentit contrari pel carrer Alfons Sala.
 
La Policia Municipal li va practicar el test d’alcoholèmia al conductor, de 29 anys. El resultat va ser de 0,59 mg/l, quan la màxima permesa és de 0,25. L’altre conductor, que va resultar implicat en el sinistre, va ser traslladat amb pronòstic lleu al Hospital Parc Taulí. Els agents van denunciar al responsable de l’incident i li van immobilitzar el cotxe.
 
Conducció sense carnet
 
Hores abans d’aquest succés, al sud de la ciutat, a les 23.18 hores, la policia va actuar. Al carrer Goya, un turisme va iniciar la fugida del lloc al comprovar la presència d’agents. “De forma temerària” va marxar en direcció plaça Picasso i va abandonar l’utilitari en aquest punt, deixant a l’interior un passatger.
 
Poc després, van localitzar-lo al passeig Espronceda, molt a prop d’on havia marxat. Es tracta d’un conductor de 22 anys, però que circulava sense tenir carnet de conduir. El van denunciar per aquest motiu i un delicte contra la seguretat viària i conducció temerària.