Prop de 200 pilots omplen de motociclisme el Circuit de Catalunya aquest cap de setmana

S'hi celebren el Campionat del Mediterrani de Velocitat, Campionat Interautonòmic de Velocitat, Campionat de Catalunya de Velocitat i Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques |L'entrada els dos dies és gratuïta

El Circuit s'omple de curses aquest cap de setmana
El Circuit s'omple de curses aquest cap de setmana | Circuit de Barcelona - Catalunya
Redacció
22 de juliol del 2017
Actualitzat a les 20:13h
Aquest cap de setmana el Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló s'omple amb prop de 200 pilots de motos arran de diferents campionats organitzats per la Federació Catalana de Motociclisme. En concret, el circuit rep el Campionat del Mediterrani de Velocitat, Campionat Interautonòmic de Velocitat, Campionat de Catalunya de Velocitat i Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques (FCM CVC-CIV CCV-CCVC).

Les proves reuneixen una gran varietat de motos, pilots i categories, que disputaran un total d'11 mànigues repartides entre el dissabte i el diumenge. A més de tot això, aquest cap de setmana també es decidiran els guanyadors del Campionat de Catalunya de Velocitat en les categories Open 600 i Open 1000.

L'entrada al circuit durant la celebració del FCM CVC-CIV CCV-CCVC serà gratuïta, tant el dissabte 22 com el diumenge 23 de juliol. De la mateixa manera, també es podrà accedir lliurement al pàdoc. Tal com informen des del Circuit, s'hi podrà entrar per l'Accés Principal (Àrea Oest) i estacionar als pàrquings interiors del recinte.

Un programa ben variat

L'activitat a la pista començarà el dissabte amb una jornada matinal d'entrenaments qualificatius, que posarà el semàfor en verd per primer cop a les 09.00 h. Les qualificacions finalitzaran a les 14.55 h i, a la tarda, ja es podrà gaudir dels avançaments i de la velocitat amb les curses de la Hawkers Cup 85cc Motodes (CIV), la Copa Rieju RS3 (CMV), la Copa Honda CBR300R (CMV) i de les motocicletes clàssiques (CCVC) des de les 15.15 h fins a les 17.35 h.

El programa del diumenge també promet, i és que se celebraran set mànigues més. Primer s'estrenaran les categories Open 600 (CMV) a les 10.50 h, Open 1000 (CMV) a les 11.50 h, Copa F3 MV Augusta a les 12.50 h i diverses modalitats de clàssiques (CCVC) a les 13.45 h, per després poder reprendre les batalles del dissabte amb les segones curses de la resta de categories, a partir de les 14.40 h.