Minut de silenci a Sabadell per l'agent de policia mort a Gavà

Maties Serracant ha presidit l'acte en qualitat d'alcalde en funcions | El tiroteig va tenir lloc el 6 de juliol i l'autor dels fets va ser detingut pels Mossos d'Esquadra

Minut de silenci a Sabadell
Minut de silenci a Sabadell | José Peláez
Redacció
22 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:26h
Sabadell ha fet aquest dissabte al migdia un minut de silenci en honor a l'agent de policia ferit en el tiroteig de Gavà, que va morir com a conseqüències de les ferides rebudes. Els fets van passar el dijous 6 de juliol, quan un home va disparar amb una arma llarga contra dos agents de la policia local. Un d'ells va quedar ferit en estat greu i finalment ha mort. Després de l'atac, l'autor va fugir però els Mossos d'Esquadra el van poder detenir.

Maties Serracant ha presidit l'acte en qualitat d'alcalde en funcions, un acte en el que també hi ha pres part el ja exalcalde, Juli Fernàndez (actualment regidor de govern sense cartera), i el cap de la Policia Municipal, Joan Antoni Quesada. També hi han participat el regidor José Luís Fernández (Ciutadans) i el membre de la Crida per Sabadell Lluís Perarnau, el nom del qual està en l'òrbita de substituir la plaça com a regidor que deixarà Albert Boada aquesta mateixa setmana.