​Bustos lamenta el nul reconeixement a la seva tasca per fer possible el perllongament de FGC

Assegura que no se'l va convidar a l'acte d'inauguració

Manuel Bustos en un acte a Sabadell.
Manuel Bustos en un acte a Sabadell. | Norma Vidal
Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:13h
Poc més de 24 hores després de la inauguració del perllongament del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sabadell, l’exalcalde, Manuel Bustos, reclama la seva quota de responsabilitat en fer possible aquesta obra. De fet, ell va ser qui va signar l’acord amb l’exconseller Joaquim Nadal per ampliar la línia de FGC al Vallès. En una carta oberta, Bustos afirma haver rebut “la indignació” de moltes persones perquè no es va fer cap menció ni al seu equip ni al del Govern d’ençà.
 
A més, explica que no va anar l’acte d’inauguració “d’una de les inversions més importants que ha tingut Sabadell en matèria de transport públic”, perquè no se’l va convidar. Remarca que “per fi va arribar el dia que alguns primer vam somiar i després vam treballar per fer-ho possible”.    
 
Recorda que va “tenir l’honor” de liderar aquest projecte i que és així malgrat “el menyspreu a la realitat i al desig d’alguns d’enterrar una part de la nostra història col·lectiva”. L’exalcalde confessa “un profund orgull” quan passeja per la ciutat i comprova “tot allò que van fer possible”. Tot i que, “les injustícies” que li està tocant pagar per aconseguir-ho “ha valgut la pena”, finalitza.