Lucia Caram obre una nova edició del cicle 'Converses' de l'Alliance

Sor Lucía Caram, després de rebre el premi Català de l'Any 2014.
Sor Lucía Caram, després de rebre el premi Català de l'Any 2014. | ACN
Redacció
26 de maig del 2015
Actualitzat a les 11:19h

La religiosa sor Lucía Caram donarà el tret de sortida a una nova edició del cicle Converses de l'Alliance Française. Es tracta d'una proposta a través de la qual els periodistes Ricard Ustrell i Roger Escapa entrevisten personatges reconeguts de diversos àmbits. A banda de Caram, el programa inclou David Carabén, Marina Rosell i Màrius Serra, que també passaran per Sabadell els dimarts de les properes setmanes. 

La sessió és a les 20:00 hores i consisteix en una conversa oberta al públic que segons han explicat els responsables de l'Alliance Française "té la missió de fomentar l’esperit crític i la participació dels assistents". En aquest sentit han afegit que "la idea és anar una mica més enllà d’una entrevista convencional que podem trobar a la televisió, a la ràdio o als diaris". Així, la conversa se centrarà en algun concepte vital com l’amor, la llibertat, la creativitat o el romanticisme i, a partir d’aquí, la religiosa explicarà la seva visió i experiència.

Un cop trencat el gel i abans d’acomiadar-se, el públic també podrà plantejar a sor Lucía Caram les preguntes i reflexions que desitgi. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. L’aforament, és limitat.