Reivindicació

La Generalitat aprova el nou institut de Can Llong

La Comissió territorial d’urbanisme de Barcelona ha aprovat definitivament el projecte

per Redacció, 21 de juliol de 2017 a les 09:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió territorial d’urbanisme de Barcelona, presidida pel director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha aprovat definitivament el projecte que permetrà crear un nou equipament educatiu a Sabadell.

Concretament, la Comissió ha aprovat un Pla especial promogut per l’Ajuntament de Sabadell que qualifica d’equipament docent una parcel·la de 9.736 m2, entre el carrer de Zuric i la futura estació de Rodalies. L’edifici resultant tindrà una superfície propera als 5.000 m2.

 
El Pla també s’ha aprofitat per ajustar els límits de la parcel·la, excloent els terrenys afectats per la infraestructura ferroviària, així com la vorera i el carril bici existents al carrer Zuric.


L’elecció d’aquesta parcel·la per acollir el nou institut es considera justificada per la seva proximitat a la cèntrica plaça Europa de Sabadell, la posició de la qual es reforçarà amb la construcció de l’estació de tren.

Igualment, també s’ha valorat l’existència de voreres amples i l’escassa circulació de vehicles.

 

Participació