Juli Fernàndez deixarà avui de ser alcalde de Sabadell

Un ple extraordinari farà oficial la seva renúncia al càrrec | El substituirà Joan Berlanga en funcions fins dimarts, quan serà investit Maties Serracant

L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, al seu despatx
L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, al seu despatx | Adrià Costa
20 de juliol del 2017
Juli Fernàndez deixarà de ser alcalde de Sabadell aquesta tarda com a conseqüència de l'acord a quatre a què les forces que conformen el govern local van arribar aquest mateix mes de juliol. La renúncia es farà efectiva en un ple extraordinari que se celebrarà a les 18.00 hores a l'Ajuntament.

És previst que Fernàndez faci un discurs de comiat i que els portaveus dels grups municipals i els regidors no adscrits tinguin un torn de paraula. El quart alcalde de l'era democràtica de Sabadell deixarà pas al primer tinent d'alcalde, Joan Berlanga, que serà alcalde en funcions fins dimarts, dia en què se celebrarà un altre ple extraordinari per investir l'actual segon tinent d'alcalde, Maties Serracant.

La marxa de Fernàndez coincideix amb la decisió de l'actual regidor de Serveis Centrals i Nova Economia, Albert Boada, que presentarà també la renúncia al càrrec i a l'acta de regidor. Es preveu que la propera setmana també es conegui el nou cartipàs de l'era Serracant.