Els sabadellencs podran viatjar gratis en FGC aquest dijous

Les tres noves estacions del perllongament entren en funcionament aquest matí | Es podrà accedir gratuïtament fins les 20.00 hores

Vestíbul de Sabadell Nord
Vestíbul de Sabadell Nord | Juanma Peláez
Redacció
20 de juliol del 2017
Els sabadellencs podran viatjar gratuïtament aquest dijous en Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Es tracta d'una mesura que es duu a terme de manera excepcional com a jornada de portes obertes i en motiu de l'entrada en funcionament de les tres darreres estacions del perllongament, La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord.

L'acte oficial d'obertura de les noves estacions començarà a les 10.00 hores, però estarà reservat a autoritats, convidats i premsa. A partir de les 11.30 hores, però, FGC obrirà les estacions al públic, de manera que tot aquell qui ho vulgui podrà accedir-hi de manera gratuïta, amb l'objectiu d'apropar aquestes noves instal·lacions a tota la ciutadania.

Fonts d'FGC han confirmat a NacióSabadell que aquest accés serà gratuït sense tenir en compte l'estació de sortida. Cal tenir en compte, però, que aquest caràcter gratuït serà efectiu fins les 20.00 hores.

Les tres noves estacions quedaran, així, connectades de manera oficial a la xarxa d'FGC, formant part de la línia S2.