La fàbrica de xocolata del Sant Vicenç tanca amb 5.600 espectadors

Albert Segura
25 de maig del 2015
Actualitzat a les 19:54h
Albert Gorina i Magda Palau, directors de Charlie i la fantàstica fàbrica de xocolata
Albert Gorina i Magda Palau, directors de Charlie i la fantàstica fàbrica de xocolata | Teatre Sant Vicenç

L’espectacle Charli i la fantàstica fàbrica de xocolata s’ha acomiadat aquest cap de setmana del Teatre Sant Vicenç després de 22 funciones i un total de 5.600 espectadors. L’èxit, però, no es podrà reeditar l’any que ve perquè l’agenda de l’equipament ja és del tot plena.
 
L’obra va arrencar el 22 de febrer, i ja abans d’aixecar el teló totes les entrades s’havien venut. Amb l’anunci de pròrroga, les noves entrades només van durar tres hores i mitja a taquilla. “La gent tenia molta confiança en nosaltres, es gastava els diners per veure una cosa que no sabien com funcionaria”, explica Albert Gorina, codirector de l’espectacle.
 
Sorpresos per l’èxit, Gorina assegura que no hi ha secret, més enllà del treball conjunt d’un equip que s’entén i que ja va permetre portar al teatre sabadellenc Els tres porquets: “Partíem del punt que volíem fer una obra que mai s’hagués representat a la ciutat, que fos infantil i que es pogués adaptar al musical, que la fa més amena i enganxa l’espectador”, explica.
 
Tot i l’èxit, Sabadell no podrà veure l’obra l’any que ve perquè el calendari del Sant Vicenç ja està tancat i no hi ha espai per encabir-la. Tot i així, no descarten dur l’espectacle a un altre teatre, sempre i quan tingui les condicions necessàries, sobretot relacionades amb l’espai necessari per a emmagatzemar-hi tot l’instrumental.