​La Crida per Sabadell aposta per atorgar protagonisme als barris en aquesta segona part de mandat

Així ho decideix en l'assemblea general de la formació

Un moment de l'assemblea de la Crida, duta a terme al Casal Pere Quart
Un moment de l'assemblea de la Crida, duta a terme al Casal Pere Quart | Crida per Sabadell
Redacció
17 de juliol del 2017
La Crida per Sabadell, el partit que ha d’ostentar l’alcaldia fins a les eleccions municipals de 2019, ha acordat donar protagonisme als barris de cara a la segona part de mandat. En la XII Assemblea General de la formació, duta a terme aquest cap de setmana, s’ha marcat aquesta meta, així com d’altres prioritats.
 
“Cal descentralitzar el poder de l’Ajuntament cap als barris i respondre a les seves necessitats amb polítiques valentes i efectives”, ha expressat el portaveu de la Crida, Lluís Perarnau. Tanmateix, ha reconegut “les mancances i límits” de l’administració, encara que la feina feta en aquests dos últims anys “ens anima a esforçar-nos encara més per fer d’aquesta ciutat un lloc on valgui la pena viure”.
 
En aquesta línia, ha valorat la posició “reforçada” de la que surt la confluència després d’arribar a l’equador “de mandat del govern de transformació”. Remarcant que han fet un treball “coherent” amb els seus principis i que compten amb el suport de les adherides i simpatitzants per afrontar el futur amb “valentia i il·lusió”.