​La Festa Cubana de Sant Quirze recapta més de 3.000€ contra el Pian

Els beneficis es destinen íntegrament a l'entitat Dr. Oriol Mitjà, que lluita contra aquesta malaltia

Redacció
16 de juliol del 2017
Els exteriors de la Masia Can Feliu van acollir a principis de mes la 22a Festa Cubana. L’Ateneu del Món organitza cada any aquesta iniciativa, amb la col·laboració de l’Ajuntament. En aquesta edició, s’han recollit 3.150 euros, uns beneficis que s’han destinat íntegrament a l’entitat Dr. Oriol Mitjà, per a l’erradicació de la malaltia del Pian.

Aquesta infecció tropical afecta pell, ossos i articulacions i és provocada per un bacteri. Mitjà, un jove metge català, lluita per combatre-la amb un tractament unidosi, fruit del seu treball d’investigació. La malaltia afecta a més de dos milions de nens i nenes i fins a 15 milions n’estan infectats a les regions més pobres del món.

Durant la festa solidària, els assistents van poder gaudir de l’orquestra cubana “Banda Ashé”, que va oferir bona música, acompanyada com sempre dels mojitos al més pur estil cubà. També es van sortejar regals, gràcies a la col·laboració dels comerciants del municipi. Finalment, la guanyadora del concurs de cartells, Sara Ferré, amb la seva proposta “Palmeres”, va recollir també el seu premi.