FOTOS Així era el Passeig de la Plaça Major de Sabadell en l'antiguitat

Una mostra recull les fotografies històriques de l'espai des de que es poden prendre instantànies | Es tracta d'una exposició per il·lustrar el passat, present i futur del centre de Sabadell

Imatges exposades a la mostra del Passeig
Imatges exposades a la mostra del Passeig | Ajuntament de Sabadell
Redacció
23 de juliol del 2017
Com era el Passeig de la Plaça Major? Era millor el que teníem abans? La Plaça Major separada, tenia un encant que no té ara? Són preguntes que els més nostàlgics es fan, però ara, amb la mostra que ha instal·lat al centre l'Ajuntament de Sabadell també se les poden fer les generacions del futur.

L'exposició permet veure com era aquest espai del centre, des dels seus inicis fins l'actualitat, amb la voluntat de, un cop conegut què hi va haver, ajudar a definir què s'hi pot fer de cara al futur. L'exposició aporta instantànies de fotògrafs locals, professionals i amateurs, moltes d'elles conservades per l'Arxiu Històric de Sabadell.

Els panells, alguns dels quals us mostrem a continuació i que formen part de l'exposició, mostren com era el centre històric. L'objectiu de l'Ajuntament amb la presentació d'aquestes imatges i els plànols que s'hi exposen és generar un debat ciutadà per poder aportar les opinions i valoracions necessàries per poder definir com ha de ser el centre. Tot aquell qui ho vulgui, pot veure totes les imatges a la mateixa exposició i omplir i lliurar el full de participació que hi trobarà.