Ja és oficial: l'acadèmia d'«Operación Triunfo» s'instal·larà a Terrassa

El Parc Audiovisual de Catalunya i la productora Gestmusic Endemol han signat formalment el contracte

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el director de Gestmusic Endemol Shine Group, Tinet Rubira, simbolitzant l'acord en una encaixada que va tenir lloc a mitjans de juny al Parc Audiovisual.
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el director de Gestmusic Endemol Shine Group, Tinet Rubira, simbolitzant l'acord en una encaixada que va tenir lloc a mitjans de juny al Parc Audiovisual. | Badia Casanova BCF
Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 22:48h
El Parc Audiovisual de Catalunya i la productora Gestmusic Endemol han signat formalment el contracte pel qual la nova Acadèmia d'Operación Triunfo, el talent show’de RTVE, s’instal·larà a les instal·lacions del Parc, a Terrassa. L'Ajuntament de Terrassa ha anunciat avui que ja és oficial l'acord.
 
"OT", una producció de RTVE en col·laboració amb Gestmusic Endemol Shine Iberia, està ara mateix en fase de càsting per diverses ciutats de l’Estat per seleccionar els aspirants a participar a la nova edició del famós talent show, que es començarà a emetre a la tardor. El tram final del càsting tindrà lloc al setembre. Entre 18 i 20 aspirants passaran a l’última fase, que serà una gala en directe des de Terrassa, al nou plató de "OT", en la qual 16 aspirants passaran a convertir-se en concursants oficials i entraran, per tant, a formar-se a la nova Acadèmia.
 
Les instal·lacions de la nova Acadèmia ocuparan tres plantes (aproximadament 2.200 metres quadrats) i un gran plató al Parc Audiovisual de Catalunya. Aquesta setmana la productora ha iniciat les obres, que executen quatre empreses de la comarca, tres de les quals són terrassenques.