Roger Mas, Els Amics de les Arts, T de Teatre i Chucho Valdés a la nova temporada del Teatre-Auditori

El 22 de setembre alça el teló i per l'escenari santcugatenc es representaran 57 funcions

La presentació de la temporada 2017-2018
La presentació de la temporada 2017-2018 | Teatre-Auditori de Sant Cugat
Redacció
12 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:21h
La temporada 2017-2018 del Teatre-Auditori de Sant Cugat començarà el 22 de setembre i s'allargarà fins el 17 de febrer. Una agenda farcida de cites amb "més que mai grans noms i companyies internacionals" com Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba, Manel, Els Amics de les Arts, Roger Mas i l'obra E.V.A. les T de Teatre, entre molts d'altres.
 
També hi haurà la companyia colombiana l'Explose Dansa amb Tu nombre mes sabe a tango el 29 d'octubre, la italiana No Gravity Dance Company amb De l'infern al paradís el 3 de novembre, South Carolina Gospel Chorale el 14 de desembre, el pianista James Rhodes el 5 de novembre, la circense Subliminati Corporation el 14 de gener, la màgia de l'il·lusionista Luis Pardo el 6 d'octubre i Jarabe de Palo el 13 de gener.
 
L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, amb el Festival de Mozart, serà l'encarregada d'alçar el teló, que no baixarà fins al 17 de febrer, amb la IT Dansa, la jove companyia de l'Institut del Teatre. En total 48 espectacles en 57 funcions, sense comptar amb el més de centenar de concerts de la 30 edició del Festival Petits Camaleons -es farà del 30 de setembre a l'1 d'octubre--. D'aquesta quarantena, 13 seran de teatre amb títols com Calígula d'Albert Camús i La autora de Las Meninas d'Ernesto Caballero, amb Carmen Machi, entre d'altres, i un musical: Priscilla, reina del desert'. 
 

Una de les diferents actuacions en la presentació de la temporada 2017-2018 Foto: Teatre-Auditori de Sant Cugat


En el marc del Festival nacional de poesia, s'estrenarà Un poeta líric sobre Màrius Torres, amb els actors Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Ramon Madaula, acompanyats pel quartet Sound Boulevard.
 
Dins el projecte social, el Teatre-Auditori ha proposat dues cites, Els músics de Bremen de la companyia Pot Teatre de l'entitat Femarec, i Fuck-in-Progress de Jordi Cortés amb tallers de dansa integrada i una mostra oberta el 8 d'octubre.