L'Ajuntament entona el «mea culpa» pels embussos a la Ronda Ponent de Sabadell

Demanen disculpes per l’afectació als conductors i asseguren millores en el sistema de comunicació de les afectacions per obres

Les obres han provocat un embús
Les obres han provocat un embús | Albert Segura
Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:22h
L’Ajuntament de Sabadell demana disculpes als conductors que aquest dilluns i dimarts s’han vist afectats per les obres que s’estan duent a terme a la confluència de la Rambla Ibèria, la Ronda Ponent i la carretera de Terrassa. Els treballs van provocar grans embussos durant tot el matí, un fet que va aixecar la queixa de molts conductors perquè no s’havien anunciat les restriccions.

“Demanem disculpes als conductors”, ha assenyalat l’alcalde, Juli Fernàndez, que ha reconegut que no es va fer la senyalització suficient, to i haver aplicat un dispositiu policial en què agents de la Policia Municipal van regular el trànsit. “Avui s’hi ha posat més policia i s’ha fet un seguiment, i els itineraris alternatius no han funcionat, no hi ha la situació d’ahir”, ha explicat.

En aquest sentit, ha posat èmfasis en què les obres es duen a terme després d’anys en què no se n’havien fet, un posicionament compartit pel tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant. “Caldrà treballar aquest any i el 2018 perquè el màxim nombre de ciutadans coneguin els canvis que volem fer en matèria de mobilitat, malgrat els inconvenients som a sobre per resoldre'ls”, ha explicat Serracant.

Per aquest motiu, demanen als conductors que intentin evitar aquest punt, on a més s’hi està construint el carril bici. Per això es recomana usar altres vies d’accés i sortida de Sabadell.