El PSC de Sabadell lamenta la «inestabilitat» després del relleu a l'alcaldia

Considera el canvi com una mesura per evitar el trencament del quadripartit

Redacció
11 de juliol del 2017
L'Agrupació del PSC de Sabadell ha lamentat la "inestabilitat" del govern del municipi després de l'anunci del relleu de l'alcalde per a la segona part del mandat. El partit ha rebut amb "molta desconfiança" la notícia, i ha definit la decisió com "una maniobra in-extremis per emmascarar l'evident inestabilitat del govern quadripartit", segons ha afirmat el primer secretari de la formació local, Pol Gibert.

En aquest sentit, Gibert ha afegit que les "picabaralles dels últims mesos" sobre qui havia d'assumir l'alcaldia demostren que "no tenen projecte comú" i que l'únic interès de les formacions que sustenten el govern és "mantenir el poder costi el que costi".

Els socialistes opinen que tot s'ha precipitat davant del "possible trencament del pacte quadripartit". L'actual alcalde, Juli Fernàndez, ha optat per una decisió "sense valorar-ne les conseqüències". Gibert ha dibuixat l'escenari d'una "fugida cap a endavant", i ha subratllat que a banda del relleu "no s'ha concretat res més". I ha afegit: "No sabem com s'organitzarà el nou govern, qui ocuparà cada responsabilitat, quin paper tindrà Juli Fernández, ni quan tindrà lloc el ple del relleu".

Finalment, els socialistes han reclamat al govern i al seu alcalde que posin en coneixement dels partits de l'oposició i de la ciutadana "de manera imminent" els propers moviments del govern municipal. "Han d'aclarir quina serà la confecció del nou equip. No podem esperar a que les seves baralles internes enquistin el desgovern a la ciutat", ha reblat Gibert.