​El PP també es mostra preocupat per tenir «un alcalde imputat»

Demana al futur alcalde que governi per a tota la ciutadania

Redacció
10 de juliol del 2017
El Partit Popular s’ha afegit a les reaccions de Ciutadans i PDECat sobre el relleu a l’alcaldia de Maties Serracant. El portaveu popular, Esteban Gesa, s’ha expressat en la mateixa línia: “Sabadell no es mereix tenir un alcalde imputat”, perquè encara està vivint el procés judicial del cas Mercuri i ha assegurat que la ciutat es torna a convertir “en la riota de tot Catalunya”.
 
De totes maneres, Gesa ha demanat a Serracant que “governi per a tots, no només per als seus” i li ha recordat que Sabadell és una ciutat amb moltes possibilitats i que s’han d’explotar, “perquè fins ara no s’ha fet”. “La inacció”, com ha definit el mig mandat de l’equip municipal, s’ha de capgirar per “ocupar-se dels problemes de la ciutat” com la neteja, la seguretat i els impostos, entre d’altres, ha enumerat.
 
El popular ha criticat tot el procés fins a l’anunci del regidor de la Crida per Sabadell com “un vodevil de Joc de Trons” i que tot plegat ha estat “un despropòsit”. Ha apuntat contra Unitat pel Canvi per no haver defensat ser la força més votada dins el govern per investir Joan Berlanga alcalde.