​Sabadell es llença a la piscina per la campanya Mulla’t

Enguany s'afegeix La Bassa a la llista d'instal·lacions de la ciutat

Redacció
07 de juliol del 2017
Aquest diumenge se celebra una cita que s’ha convertit una tradició en dates estiuenques: la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Les piscines d’arreu de Catalunya se sumen aquesta iniciativa solidària, en la que els participants neden per combatre aquesta malaltia. Sabadell hi farà la seva aportació, amb la renovada La Bassa, les piscines municipals Joan Serra i les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856, el Club Tennis Sabadell i el Club Natació Sabadell.
 
El tret de sortida serà a les 12 hores i enguany la ciutat contribuirà amb La Bassa, “un molt bon espai per celebrar aquesta iniciativa solidària de tanta tradició i envergadura” , ha manifestat el regidor de Salut, Ramon Vidal.
 
El Club de Tennis Sabadell, a més dels metres nedats, donarà a la campanya 0,50 euros per cada punt directe que els jugadors de tennis i pàdel facin durant la jornada. Per la seva part, el CN Sabadell concentrarà l’activitat a la piscina de 25 metres del carrer dels Montcada.
 
Més de 600 piscines de Catalunya participen en el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que des de fa 24 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple. Es calcula que arreu del país hi ha unes 7.000 persones afectades per aquesta malaltia.