Joan García qualifica el resultat de Ciutadans com un «èxit rotund»

El cap de llista de la formació, Joan García, recorda que no formarà part de cap govern | La formació ha obtingut 3 regidors

Marc Torras
25 de maig del 2015
Actualitzat el 26 de maig a les 10:00h
Ciutadans celebra el triomf.
Ciutadans celebra el triomf. | Marc Torras

Ciutadans celebra el triomf. Foto: Marc Torras


Ciutadans no només ha entrat per primera vegada a l'Ajuntament de Sabadell sinó que ho ha fet amb 3 regidors i 10.106 vots. El líder de la formació, Joan Garcia, ho ha qualificat "d'èxit rotund" i la cinquantena de simpatitzants que l'acompanyaven han brindat amb cava a la sala de l'Hotel Sabadell des d'on han seguit els resultats. De fet, a falta d'un 25% de vots per escrutar, el partit sumava fins a 4 regidors, el que ha fet somiar  la formació taronja durant una estona. 

Finalment, però, el partit d'Albert Rivera ha quedat a menys de 3.000 vots de la primera força a la ciutat, deixant enrere el PP, que s'ha hagut de conformar amb un sol regidor. Garcia ha reiterat que no formaran part de cap govern, assenyalant alhora que cal "canviar els fonaments ètics de la ciutat". José Luís Fernández i Adrián Hernández seran els altres dos regidors que acompanyaran Garcia al Consitori.