La Crida entona «amb il·lusió i valentia» l'alcaldia de Maties Serracant

Aposta per mantenir la línea de consens, amb la resta de forces del govern, mostrada en aquesta primera part de mandat

Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat el 11 de juliol a la 1:04h
“Entonem amb il·lusió i valentia el repte que se’ns presenta”, així determina la Crida per Sabadell l’elecció d el seu regidor, Maties Serracant, com a nou alcalde. En un comunicat, la formació ha agraït “la generositat i confiança” que els socis de govern i les seves bases, així com l’encara alcalde, Juli Fernàndez, i l’assemblea d’Unitat pel Canvi, “han dipositat en nosaltres” per tal d’afrontar la segona part del mandat.
 
El text ha remarcat “la ferma voluntat” de seguir “treballant conjuntament amb totes les forces de govern”, per tal de continuar implementant “les prioritats polítiques del govern de transformació de Sabadell”. Fer-ho “colze a colze i de forma coral” i en consens amb la “resta de regidores i regidors de totes les forces”.
 
Ha qualificat de positiva aquesta primera part de mandat. Per a la Crida ha significat “un trencament amb el passat i un canvi en les formes i objectius de les polítiques”, que no ha perseguit altra cosa que “transformar la ciutat i millorar la vida dels seus veïns i veïnes”.