Marisol Martínez: «No defraudarem a les 5.400 persones que ens han votat»

La candidatura de Guanyem Sabadell obté dos regidors

Albert Segura
25 de maig del 2015
Actualitzat a la 1:43h
Marisol Martínez amb el seu equip celebrant els resultats
Marisol Martínez amb el seu equip celebrant els resultats | Juanma Peláez

Marisol Martínez amb el seu equip celebrant els resultats. Foto: Juanma Peláez


Marisol Martínez viu una segona oportunitat a l’Ajuntament, aquest cop i per primera vegada com a candidata. L’alcaldable de Guanyem Sabadell ha aconseguit entrar al Ple amb en Miquel Soler, número 2 de la llista.
 
“Hi havia indicis que podíem treure representants, hi havia enquestes on es valorava la feina que he fet aquests anys com a portaveu, i elements per veure que hi havia un programa elaborat al darrera”, ha explicat Marisol Martínez a Nació Sabadell.
 
Tot i els contratemps, entre els quals les baralles sobre si Cayo Lara els donava suport, les pugnes amb Unitat pel Canvi i la poca visibilitat que han tingut de cara al ciutadà a través dels mitjans de comunicació, Martínez destaca la feina feta i la confiança obtinguda: “Els resultats són bastant acceptables, hi ha hagut molta gent que ha confiat amb nosaltres, i no defraudarem a les 5.400 persones que ens han votat”, ha afegit.
 
Aquest mateix dilluns Guanyem Sabadell celebrarà una reunió per analitzar els resultats. De la mateixa manera, també posaran sobre la taula els criteris de negociació que es puguin aplicar de cara a donar suport o no a algun govern: “Proposarem programa, programa i programa”, sentencia.