Joan Berlanga: «Serem capaços de posar el comptador a zero i treballar en allò que ens uneix»

Unitat pel canvi ha donat la campanada i ha estat la segona força més votada | Aposta per una nova etapa sense personalismes

Albert Segura
25 de maig del 2015
Actualitzat a la 1:45h
Joan Berlanga dirigint-se als seus després de saber els resultats
Joan Berlanga dirigint-se als seus després de saber els resultats | Juanma Peláez

Joan Berlanga dirigint-se als seus després de saber els resultats. Foto: Juanma Peláez


El candidat a l’alcaldia d’Unitat pel Canvi a Sabadell, Joan Berlanga, creu que és més el que uneix els partits que allò que els separa a l’hora de pensar en el futur govern de la ciutat. El seu partit s’ha convertit contra tot pronòstic en la segona força amb 4 regidors, i l’aritmètica els obligarà a trobar punts d’entesa amb la resta de formacions del Ple.
 
“Estem molt contents de ser la segona força a la ciutat amb una opció política que va néixer amb molt poc temps i amb dificultats, és un gran pas per a nosaltres”, ha explicat Berlanga en declaracions a Nació Sabadell, que assegura que el seu missatge ha arribat amb claredat als ciutadans. Tot i això, posa èmfasi en un fet: “Amb tot el que ha passat a Sabadell, que Josep Ayuso sigui la primera força ens ha de fer pensar a les forces de l’esquerra que no ho hem fet prou bé”, ha assegurat, en referència a la falta d’entesa entre uns i altres.
 
Amb tot, assegura que no tenen rancors: “Serem capaços de posar el comptador a zero i treballar en allò que ens uneix”, assegura. Vol parlar amb tothom, però reconeix que es sent allunyat de CiU ideològicament per a poder-hi governar.
 
Berlanga ja parla de la nova etapa que viurà la ciutat: “Sabadell ha tingut dues etapes en la democràcia, l’etapa Farrés i l’etapa Bustos; la nova etapa no ha de tenir cognom, perquè ha de ser el govern de la ciutadania”, sentencia.