Mor un motorista de 63 anys en un xoc frontal a Castellbisbal

Els fets van tenir lloc a la carretera B-150, poc després de dos quarts de vuit del vespre

Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:53h
 El motorista mort aquest dilluns al vespre en un xoc frontal amb un camió a Castellbisbal (Vallès Occidental) és un home de 63 anys i veí de la localitat, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'accident es va produir quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit del vespre al quilòmetre 1,2 de la B-150. Com a conseqüència de l'impacte, el conductor i únic ocupant de la motocicleta, F.A.R., va perdre la vida mentre que el xofer de l'altre vehicle va resultar il·lès. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima mortal, ja són 22 els motoristes que han perdut la vida aquest 2017 a les carreteres catalanes, 10 més que l’any passat a la mateixa data. Per aquest motiu, el Servei Català de Trànsit ha demanat als motoristes més percepció del risc i consciència de la seva fragilitat i a la resta d'usuaris respecte per a aquest col·lectiu amb l'objectiu de reduir les víctimes mortals.