Josep Ayuso: «La decisió de la ciutadania de Sabadell ha estat clara i contundent»

El PSC obté 5 regidors, insuficients per aspirar a liderar la ciutat en solitari i que fa complicada qualsevol aliança amb l'oposició

Albert Segura
24 de maig del 2015
Actualitzat el 25 de maig a les 2:43h
Josep Ayuso rebent la seva esposa
Josep Ayuso rebent la seva esposa | Albert Segura

Josep Ayuso rebent la seva esposa. Foto: Albert Segura


Josep Ayuso ha reconegut la derrota, tot i que el PSC ja estat la força més votada. L'alcadable socialista admet que els resultats no són els desitjats, després d'haver perdut 8 regidors, passant dels 13 actuals als 5 amb que s'ha quedat la primera força al Ple.

"La decisió de la ciutadania ha estat contundent, clara, i cal assumir-ho, el primer és reconèixer que és un mal resultat", ha expressat Ayuso des del faristol de la seu i dirigint-se als militants aplegats. "Som la força més votada, però hi ha una gran dispersió en el repartiment dels regidors que conformaran el proper Ajuntament, i farà difícil fer un govern fort", ha afegit.

"Cal seguir treballant i posar la ciutat per sobre de qualsevol altre interès, volem el millor per a Sabadell, i estem convençuts que la resta de partits també ho volen", ha assegurat Ayuso. En aquest sentit, ha afegit que només hi haurà una forma de governar Sabadell: "Apel·lar a la responsabilitat política perquè la ciutat de Sabadell sigui la millor", ha conclòs.

La seu ha estat molt menys freqüentada que en altres cites electorals, i la mitjana d'edat també era molt superior, sense comptar els representants de les Joventuts Socialistes de Catalunya a Sabadell. La tristos ha predominat durant el tram final del recompte de vots, que ha deixat imatges com la de la dona d'Ayuso abraçant-lo tendrement com a mostra de suport.