La samarreta d'Isidre Soler provoca un enrenou al Teresa Claramunt

El diputat del PSC Carlos Corcuera li demana que se la tregui i els Mossos acaben enviant una foto a la Junta Electoral que la permet

Redacció
24 de maig del 2015
Actualitzat a les 19:00h
Isidre Soler amb la seva samarreta, davant del Teresa Claramunt
Isidre Soler amb la seva samarreta, davant del Teresa Claramunt | Cedida

La samarreta de l'exportaveu de l'Entesa per Sabadell, Isidre Soler, ha provocat un bon enrenou a l'escola Teresa Claramunt, on hi és com apoderat de la Crida per Sabadell. El diputat i membre de les llistes del PSC, Carlos Corcuera, li ha demanat que se la canviï en considerar que vulnerava la legalitat.

La samarreta és la mateixa que els regidors de l'Entesa Maties Serracant i Virgínia Domínguez han lluït en algunes sessions plenàries, i on s'hi llegeix "Prou corrupció, no imputats". "En Corcuera ha vingut i m'ha dit que no la podia dur la samarreta, li he dit que no i ha recorregut a un president de mesa, que ha acabt cridant els Mossos d'Esquadra", explica Soler.

Primer han arribat dos agents de piasà i després sis uniformats, que en no saber què fer han acabat fent una fotografia per enviar-la a la Junta Electoral de zona, que finalment ha dit que no suposava cap delicte i que, per tant, la podia seguir vestint.