El jove talent de l'OSV s'exhibeix a La Faràndula

Interpretaran 'La Cinquena' de Txaikovski

Redacció
02 de juliol del 2017
Actualitzat el 04 de juliol a les 9:33h
La Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) no s'agafa vacances. Es passejarà per diferents festivals, però abans de començar l'itinerari per la geografia catalana, aquest diumenge és el torn per a la pedrera de la companyia: la vuitena edició de la trobada de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV). El Teatre La Faràndula, a partir de les 19 hores, acollirà el concert de La Cinquena de Txaikovski. Sota la batuta  de José Trigueros i amb la participació de diversos integrants de l'OSV.
 
La iniciativa és un dels diferents projectes pedagògics endegats per la companyia. En aquest cas, pretén incidir en la formació dels joves talents, entre 14 i 20 anys. Es treballen diferents aspectes musicals i artístics.

 
Sense descans a l'estiu
 
L'OSV té vàries cites marcades a l'agenda. Els dies 28 i 29 de juliol estarà al Cinema a la fresca del castell de Montjuïc de Barcelona i al Festival de Torroella de Montgrí. El 16 d'agost, essent una de les dates destacades. Al Festival de Cap Roig actuarà juntament amb el tenor italià Andrea Bocelli.
 
Els dies 10, 13 i 19 d'agost actuaran al Festival de Música de la Cerdanya, el que vindria a ser la 36a edició del Festival de Música Vila de Llívia, però la organització conjunta entre els consistori de Llívia i Puigcerdà han donat vida aquest nou nom. Per tancar la temporada d'estiu, els dies 22 i 23 de setembre a La Faràndula i el Palau de la Música Catalana respectivament, es farà La Novena de Beethoven.