Kentucky Fried Chicken obrirà un nou restaurant a Terrassa

La cadena de restaurants de pollastre fregit obrirà les seves portes al Parc Vallès en els propers mesos

Un mural anuncia la propera obertura del KFC al Parc Vallès.
Un mural anuncia la propera obertura del KFC al Parc Vallès. | P.V.
Redacció
02 de juliol del 2017
Terrassa comptarà amb un nou restaurant de menjar ràpid d'una coneguda cadena multinacional. Es tracta de Kentucky Fried Chicken, que obrirà les portes al Parc Vallès en els propers mesos.

La nova botiga significarà la tornada de la cadena a la ciutat, on ja va ser a la rambla d'Ègara fins a finals dels anys 90. Serà el dinovè establiment de KFC a Catalunya, i el segon de la comarca: a més d'un restaurant a Sant Cugat, que va obrir l'any passat, la franquícia té locals a Barcelona (10), Badalona (2), Tarragona, Vilanova, Castelldefels, Lloret de Mar, Mataró i Cornellà.

L'obertura del nou establiment a Terrassa, que no té data, forma part del centenar de restaurants que la cadena té previst obrir a l'estat espanyol durant els propers tres anys, en què volen duplicar la seva presència al mercat i fer "més gran la marca".

El director general de KFC Ibèria, Cedric Losdat, ha afirmat que treballarà perquè KFC es converteixi "en un senyal d'identitat rellevant per al consumidor local i una de les seves opcions preferides", i per aconseguir que sigui "més atractiva i distingida", la companyia ha començat a modernitzar la imatge de molts dels seus restaurants, a més d'obrir establiments a ciutats clau, com Terrassa.

En total, KFC vol arribar als més de 200 locals operatius - actualment en tenen un centenar - abans del 2020. "Les noves obertures suposaran la creació de més de 3.600 nous llocs de feina. Volem continuar ampliant la nostra gran família amb els millors professionals i talents, i poder així arribar a la fita de 400 restaurants", ha afirmat Losdat.