El mirador del Museu del Gas es converteix aquest estiu en una zona de recitals dramaturgs

Actors de renom recitaran textos de l'Institut del Teatre i l'Obrador de la Sala Beckett de Barcelona

Redacció
02 de juliol del 2017
Actualitzat el 03 de juliol a les 20:16h
El mirador de Museu del Gas de Sabadell es convertirà en un punt per a oradors. Els dimecres de juliol i agost se celebrarà la quarta edició del Capvespres de Dramatúrgia, el cicle de lectures teatralitzades de les millors propostes de dramaturgs procedents de l'Institut del Teatre i l'Obrador de la Sala Beckett de Barcelona.
 
Hi posaran veu aquestes creacions literàries, noms de l'interpretació. En total seran vuit textos que van ser candidats al Torneig de dramatúrgia del Festival Temporada Alta de Girona i els que estan "destinats a omplir les sales de teatre en temporades futures", tal com ha dit la directora del Museu, Eva Buch.
 
Arrencarà el proper 5 de juliol amb No és un adéu, que interpretaran Mike Esparbé i Diana Torné; seguirà amb L'amor ens destrossarà una altra vegada de Gerard Guix, amb Mariona Ribas i Pep Ambrós; el dia 19, Un armari moribund de Jan Vilanova que llegiran Carlos Cuevas i Eli Casanovas (coneguts pel seu paper a la sèrie Merlí) i es tancarà juliol amb Súbita de Jordi Vallejo, a càrrec de Santi Ricart i Mireia Llunell.
 
Agost començarà el dia 2 amb Instruccions per cridar "Al·leluia" de Josep Julien, amb Clara de Ramon i Marc Rius i el dia 9 continuarà amb Tocar mare de Marta Barcelona, ​​una obra que va guanyar l'últim certamen del Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta, que interpretaran Marta Tricuera i Esperança Vegas.

El 16 d'agost està programada la lectura de Breu història del futur / Auto-ficció de Marta Galán, amb Oriol Berch i Ruth Garcia. Tancaran els Capvespres de Dramatúrgia el dia 23 amb Amb permís de Roc Esquius, que portaran a terme Òscar Castellví i Isa Mateu.