​José Luis Fernández, nou portaveu de C's de Sabadell

Ho serà a partir de l'1 de juliol

Redacció
28 de juny del 2017
Segueixen els canvis interns a C's de Sabadell. Si fa unes setmanes s'anunciava un nou coordinador, ara s'ha fet oficial que José Luis Fernández serà, a partir de l'1 de juliol, el nou portaveu en substitució d'Adrián Hernández. Un canvi que respon a un acord dels responsables locals, de gener de 2016, quan Joan García va renunciar al càrrec per ser diputat al Parlament, complint  amb els estatuts del partit que fan incompatible ocupar dos càrrecs polítics.
 
Fernández ha confirmat que la tasca de la formació taronja serà la mateixa, "fiscalitzar al govern des del pragmatisme i anteposant el benestar de la ciutadania" i ha apuntat que el "problema de l'actual equip de govern és que ha anteposat el seu criteri de poder i el compliment de promeses al benestar de tots els ciutadans".
 
Ha confessat tenir "el llistó molt alt" de cara aquesta segona part de mandat a Sabadell. En aquest sentit, ha afirmat que tindran un paper rotund, després que l'equip municipal hagi "acumulat fracassos i té molts fronts oberts com el manteniment de la ciutat, la zona hermètica o la redifinició del que ha de ser el model del municipi".