El mal temps fa perillar la festa inaugural de La Bassa

La previsió meteorològica apunta que podria ploure tot el dia | La celebració preveu la participació del Club Super 3 i actuacions i bany gratuïts de tarda

La Bassa de Sant Oleguer, gairebé ja plena aquest dimarts
La Bassa de Sant Oleguer, gairebé ja plena aquest dimarts | Albert Segura
28 de juny del 2017
Diuen que al mal temps, bona cara, però aquesta màxima no seria aplicable si divendres plou. Durant tot el dia, l'Ajuntament ha organitzat una jornada festiva per celebrar la reobertura de La Bassa, que ha estat un any tancada per sotmetre-la a una sèrie d'obres essencials. Ara, però, la previsió meteorològica apunta que plourà tot el divendres, i si això passa, la festa es cancel·laria.
 
La jornada s'ha organitzat amb actuacions, entre les quals destaca la dels membres del Club Super 3, que ompliran de música la matinal d’un dia que s’allargarà fins les 21.30 hores, amb portes obertes gratuïtes a partir de les 19.30 hores. Amb el nom de L'Aigua torna a La Bassa, la jornada hauria d'arrencar a les 10.00 hores amb l'obertura de portes, i a les 11.00 començaria l'actuació dels membres del Club Súper 3. 

A la tarda, de 16.30 a 17.30 hores, se celebraria una sessió d'Aquasumba, i de 17.30 a 18.30 hores una d'Aquadynamic. A les 19.30 hores, quan habitualment tanca l'equipament l'equipament, es preveu obrir portes per a tothom de manera gratuïta perquè tot aquell qui vulgui pugui banyar-se, a la vegada que es preveu l'actuació musical del grup Soulament Soul. A les 21.30 hores es tancaran portes.
 
Ara bé, si plou, tot aquest plantejament quedaria suspès, i sense pla B. Fonts consultades apunten que la festa està prevista per aquest divendres, i que si el mal temps juga una mala passada, no hi hauria marge per traslladar totes les activitats previstes a una altra data. Per tot plegat, l'esperança passa perquè finalment siguin només quatre gotes, tot i que la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya apunta a pluges de sol a sol.