La I Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell comença a prendre forma

Inicia la recol·lecta de produccions audiovisuals que es visualitzaran del 6 al 12 de novembre

Redacció
01 de juliol del 2017
La I Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell, que se celebrarà del 6 al 12 de novembre, ha iniciats els primers passos. Ho fa recollint les diferents reproduccions audiovisual, mitjançant les dues plataformes: Click for Festivals i Festhome.

Hi ha dues categories, curt de ficció o curt documental, amb un premi de 2.000 euros per a cada categoria. En cas de participants menors d’edat, caldrà l’autorització expressa del pare, mare o tutor legal.

El concurs té per objectiu promoure, difondre i facilitar l’accés de la ciutadania a produccions audiovisuals de qualitat i, alhora, conscienciar-la i sensibilitzar-la sobre la tinença responsable d’animals, els seus drets, potenciar-ne el respecte i fomentar la participació activa en la millora de la vida dels animals.

D’altra banda, i dins el programa municipal Ciutat i Escola, hi ha l'activitat gratuïta d’exhibició de la pel·lícula Ocells de pas, els dies 6 i 8 de novembre al Cinema Imperial, adreçada a alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària que permetrà aprofundir en els valors de l’amistat, el respecte als éssers vius, la discapacitat i la superació dels límits.