​Ciutadans vol aigua a la font de la Via Alexandra

La formació parla de deixadesa de l'Ajuntament en aquesta instal·lació ornamental

per Redacció, 26 de juny de 2017 a les 16:29 |
La font ornamental de la Via Alexandra | Ciutadans
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Sabadell demana al govern local que torni a brollar aigua de la font ornamental de la Via Alexandra. En aquest senti, reclama a l'equip de govern local que "es condicioni i es posi en marxa" aquest element, situat al costat de l'escola Andreu Castells.

Aquesta és una instal·lació de la qual no en surt aigua des de fa anys i que asseguren que s'ha convertit en un focus de males herbes i brutícia. En aquest sentit, la força parla de deixadesa de la font i "abandó general" i escàs manteniment de la via pública "que distingeix la política del quatripartit".


Segons el partit, a més del valor estètic, la font "contribuiria a refrescar la zona a l'estiu, sobretot amb les altes temperatures d'aquests dies". La instal·lació ocupa una àmplia superfície de terreny al costat de l'àrea d'aparcament de la Via Alexandra, un sector on predominen els paviments durs.

 

Participació