La Bassa podria acollir una zona «chill out»

Podria situar-se a la zona més propera al carrer | No seria una realitat fins l'any que ve

Espai on podria anar la zona chill out de La Bassa
Espai on podria anar la zona chill out de La Bassa | Albert Segura
24 de juny del 2017
La Bassa obre portes aquest dilluns, però ja s'estan rumiant noves aplicacions per al futur. Una d'elles és la possibilitat que compti, a partir de la temporada que ve, una zona chill out, és a dir, un espai on s'hi podrien prendre copes un cop la piscina hagi tancat portes.

Si ja s'ha parlat de millores de cara a l'any que ve, com ara la reobertura dels dos tobogans, la tercera tinenta d'alcalde, Marisol Martínez, apunta que de cara al futur l'espai podria sumar una zona més relaxada, que obrira de cara al vespre. La ubicació seria just a tocar de carrer, de manera que s'hi podria accedir un cop la piscina hagués tancat sense haver de passar per l'interior del recinte.

Això sí, no seria per aquesta temporada. S'ha anat de pressa en certs aspectes per poder tenir llesta La Bassa per a poder-la reobrir aquest estiu, motiu pel qual altres projectes o obres secundàries han quedat en segon terme, prioritzant l'urgència que suposava tornar a oferir l'espai d'oci per a la ciutat. 

Si bé la zona chill out podria ser el més vistós, també hi ha la recuperació dels dos tobogans. Els conductes per a posar-los en funcionament ja s'han instal·lat perquè l'any que vé els treballs s'hagin de concentrar en adaptar els espais de baixada.

A banda, també i ha altres elements pendents, com al construcció d'un dipòsit que s'encarregarà de recollir l'aigua que vessi de la piscina per dur-la a filtració i retornar-la a La Bassa. Per aquest motiu, la previsió és que aquest any l'aigua no sobresurti de manera habitual del vas.