La Policia de Sabadell descarta fer hores extres de forma «indefinida»

Condiciona revertir la mesura a posar solució als problemes que venen reclamant, tant en recursos humans com materials

Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:33h
La Policia Municipal de Sabadell ha decidit que deixaran de fer hores extres i és una mesura "indefinida". Així ho han decidit, després que aquest dilluns els tres sindicats --CC.OO., UGT i SPPM-CAT-- celebressin l'assemblea general, amb més d'un centenar d'assistents. Segons han detallat a NacióSabadell fonts sindicals, la mesura ha comptat amb un "ampli consens" i l'han condicionat a que "se solucionin" els problemes que arrossega el cos.
 
En aquest sentit, han enumerat "el mal estat" d'alguns vehicles, precisant que sis tenen entre 15 i 20 anys d'antiguitat. "Cauen a trossos", han criticat i fins i tot ho han evidenciat amb una situació viscuda: "alguna vegada, s'ha hagut de sortir per la finestra". Tanmateix, han apuntat que "està en vies de solucionar-se". 

També han afegit a la llista "les restriccions en drets laborals". Segons han explicat, s'ha limitat a la plantilla els dies d'assumptes propis, "està condicionat per les necessitats del servei".
 
Per això, han insistit que la Policia necessita entre 60 i 80 agents i aquesta "falta de previsió restringeix drets laborals". De totes maneres, les mateixes fonts han reconegut que l'Ajuntament disposa de mecanismes per frenar aquesta decisió, "però només faria que confirmar les nostres reivindicacions".