Reivindicació

VÍDEO L'Escola Virolet reclama la construcció de l'edifici amb un Lipdub

Docents, alumnes i treballadors pujen a Youtube una original protesta que demana abandonar els barracons

per Redacció, 19 de juny de 2017 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El passat mes d'abril, la Generalitat i l'Ajuntament de Sabadell van arribar a l'acord de la construcció de l'escola Virolet. Tot i que no es va detallar cap calendari. Es tracta d'una llarga reivindicació, no només de professors, treballadors i pares i mares del centre, també  nivell de barri. La canalla assisteix a classe, des de 2011, en barracons. 


Tots els que intenten que el dia a dia en aquests mòduls provisionals siguin el més semblant a una escola, han dit prou i entre tots han creat un lipdub per tal de reclamar un edifici com cal. Acompanyat d'una música de fons, complementada amb missatges reivindicatius: "Volem escola, ho necessitem".

Es l'enèsima iniciativa de protesta del Virolet que des de fa anys reclama un edifici, a més de sortir al carrer, també hi ha peticions a Change.org. Aquesta última, activa des de febrer, ha superat les 16.000 firmes. 

 

 

Participació