Activada l'alerta del Pla PROCICAT per l'onada de calor que afecta Catalunya

L'episodi es pot allargar fins divendres

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat el 15 de juny a les 23:35h
Protecció Civil de la Generalitat demana a la ciutadania extremar la precaució en les activitats a l’exterior i seguir els consells de Salut per evitar incidències per les altes temperatures 
Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest migdia l’Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de l’inici d’un episodi de temperatures extremes avui que pot allargar-se fins divendres.

A més, seguint el seu protocol intern i d’acord amb aquest avís, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha posat en fase 2 d’alerta el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS).
 
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, avui hi ha possibilitat de que se superi el llindar de temperatures extremes per aquesta època de l’any a gairebé tot Catalunya. Demà dijous les comarques del litoral i prelitoral deixaran d'estar afectades per aquesta situació de temperatures extremes i divendres només romandran afectades les comarques de Lleida,a més d’Anoia, Bages, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta.