Una empresa sabadellenca, l'única catalana a la fira internacional del videojoc de Los Angeles

Es tracta de Blade, que comercialitza productes vinculats, entre altres, amb Bola de Drac

La fira del videojoc de Los Angeles
La fira del videojoc de Los Angeles | @E3
Redacció
15 de juny del 2017
L'empresa sabadellenca Blade participa aquests dies a la Fira Electrònica de l'Entreteniment, una de les principals fires del videojoc, que se celebra aquests dies a la ciutat de Los Angeles (Califòrnia, Estats Units). Es tracta de la única firma catalana present a la cita, denominada Fira de l'Electrònica de l'Entreteniment - E3 2017.

La firma hi presenta els seus nous accessoris i productes llicenciats de Bola de Drac, Bola de Drac Z, Bola de Drac Super i les noves referències amb llicència oficial de la World Wrestling Entertainment. Concretament, entre les seves principals novetats amb les que estarà present a la fira es troba el Combo Pack d'accessoris i els Grips de protecció per PlayStation®4 llicenciats per la World Wrestling Entertainment, firma esportiva que gestiona i organitza la lluita lliure professional tan popular a tot el món.

La firma mostra, a més, la línia d'accessoris sota llicència de Bola de Drac, els seus seients de conducció Corsa Seat i un altre gran quantitat d’accessoris compatibles amb Nintendo Swith, PlayStation 4, Xbox One i portàtils de Nintendo.

Sobre Blade
 
Fundada el 2001, Blade és una empresa catalana amb seu a Barcelona especialitzada en la producció, distribució i comercialització d'accessoris relacionats amb el món dels videojocs i l'entreteniment, així com també productes per a col·leccionistes.

Actualment és distribuïdor oficial de productes llicenciats de les firmes Abysse, FR-Tec, Just Toys, Nitho, SD, Stadlbauer, TOEI, WWE i Woxter, entre d'altres.