Agredeixen un jove a les portes d'una discoteca a Sant Cugat del Vallès

La víctima va perdre el coneixement a conseqüència dels cops rebuts i el presumpte agressor ha estat detingut | L'agressió s'hauria produït per haver establert conversa amb una noia a l'interior de la discoteca

Redacció
13 de juny del 2017
Un jove va ser agredit per un altre noi aquest cap de setmana, a les portes a l'exterior d'una discoteca de Sant Cugat del Vallès. La policia ha detingut el presumpte autor de la pallissa, que li hauria propinat després que la víctima intentés parlar amb una noia a l'interior de la discoteca. Els fets es van produir la nit de divendres a dissabte.

Segons la denúncia de la víctima davant la Policia Municipal de Terrassa, va ser agredit per un grup de persones a les afores d'una discoteca de Sant Cugat del Vallès. Sempre segons la versió de la víctima, els fets es van iniciar quan va establir una conversa amb una noia a l'interior de l'establiment, moment en què el primer agressor li va prohibir que hi parlés i el va amenaçar.

Quan el jove denunciant va sortir del local, l'agressor li va clavar diversos cops de puny que el van fer caure a terra, fet que va aprofitar per endur-se el seu telèfon mòbil, mentre que els seus acompanyants seguien agredint-lo amb puntades de peu, fins a fer-li perdre el coneixement. Amics de la víctima van demanar una ambulància, que el van traslladar fins un centre assistencial, on va romandre en observació.

El Departament d'Inspecció de la policia va citar el presumpte autor, a qui va detenir per estar presumptament implicat en un delicte de lesions i un altre de robatori. La víctima va denunciar els fets l'endemà de l'agressió a la Policia Municipal de Terrassa, després d'haver ser assistit al centre mèdic.