Sabadell ofereix una àmplia oferta de Casals d'Estiu

Es poden consultar al web municipal

per Redacció , 12 de juny de 2017 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les entitats de lleure de Sabadell organitzaran aquest estiu una vintena de casals per a infants i joves a la ciutat. Els casals oferiran places distribuïdes al territori, posant a l’abast de les famílies una opció molt atractiva perquè els nois i noies ocupin el seu temps un cop finalitzat el curs escolar, tot aprofitant el gran valor educatiu del lleure. Podeu consultar tota la informació per districtes a través d'aquest enllaç.

En aquest marc, els casals programen activitats diverses de caràcter lúdic i alhora educatiu per als infants i joves participants. Les possibilitats que ofereixen les entitats de lleure són variades. Hi ha casals en horari de matí, i altres disposen d’activitats matí i tarda.


Així mateix, es posen a l’abast serveis complementaris com menjador o acollida. Pel que fa a les activitats, són també molt diverses: des de la música a les activitats esportives, passant per gimcanes, contes, jocs de pista, tallers o propostes de natura.

A banda dels casals, les propostes de lleure per aquest estiu contemplen també la possibilitat de participar en colònies, campaments i rutes.

 

Participació