Sabadell ofereix una àmplia oferta de Casals d'Estiu

Es poden consultar al web municipal

Redacció
12 de juny del 2017
Les entitats de lleure de Sabadell organitzaran aquest estiu una vintena de casals per a infants i joves a la ciutat. Els casals oferiran places distribuïdes al territori, posant a l’abast de les famílies una opció molt atractiva perquè els nois i noies ocupin el seu temps un cop finalitzat el curs escolar, tot aprofitant el gran valor educatiu del lleure. Podeu consultar tota la informació per districtes a través d'aquest enllaç.

En aquest marc, els casals programen activitats diverses de caràcter lúdic i alhora educatiu per als infants i joves participants. Les possibilitats que ofereixen les entitats de lleure són variades. Hi ha casals en horari de matí, i altres disposen d’activitats matí i tarda.

Així mateix, es posen a l’abast serveis complementaris com menjador o acollida. Pel que fa a les activitats, són també molt diverses: des de la música a les activitats esportives, passant per gimcanes, contes, jocs de pista, tallers o propostes de natura.

A banda dels casals, les propostes de lleure per aquest estiu contemplen també la possibilitat de participar en colònies, campaments i rutes.