Un conductor begut fuig de la policia i s'estavella contra un arbre a Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra l'han detingut després d'una persecució quan fugia d'un control d'alcoholèmia al peatge dels Túnels de Vallvidrera

Redacció
12 de juny del 2017
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 34 anys, veí de Sant Cugat del Vallès, després d'una persecució policial que ha acabat quan el cotxe  ha xocat contra un arbre. Els fets han passat a primera hora del matí, en un control d'alcoholèmia dels Mossos instal·lat al peatge dels Túnels de Vallvidrera.

Segons han informat els Mossos, el conductor ha fugit i s'ha iniciat una persecució policial. El fugitiu ha entrat a Sant Cugat i, a causa de la velocitat, ha acabat estavellant-se contra un arbre. Com a conseqüència el cotxe s'ha incendiat, tot i que el conductor n'ha sortit il·lès.

El conductor ha entrat a Sant Cugat per la ronda Nord des de la C-16 i a causa de l'elevada velocitat ha perdut el control del vehicle i ha acabat impactant contra un arbre. Els Mossos han detingut el conductor a quart de vuit del matí. Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, que han extingit el foc.

L'home ha estat detingut per un delicte de conducció temerària sota els efectes de l'alcohol, ja que ha donat 0,53 mg/l d'aire expirat, i un delicte contra la seguretat del trànsit.