Ocupen l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell

Un moviment veïnal decideix fer-hi activitats per a reivindicar el seu retorn a la ciutat

Ocupació de la caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell
Ocupació de la caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell | Volem la Caserna!
Redacció
10 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:39h
El col·lectiu que integra la plataforma denominada Volem la Caserna! ha ocupat aquest dissabte l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell. Ho han fet en el marc d'una jornada que s'havia convocat per a fer activitats reivindicatives a la plaça Marcet, amb l'objectiu de reclamar el retorn de l'equipament.

La caserna està situada al carrer Vilarrubias amb la Gran Via, i actualment es troba en un litigi amb els antics usuaris, la Guàrdia Civil, donat que l'Ajuntament en reclama la propietat municipal legítima. "Des de la plataforma Volem la Caserna! reivindiquem que aquest ha de ser un espai per la ciutat de Sabadell i que de forma participativa, els sabadellencs i sabadellenques, hem de decidir quins usos ha de tenir aquest espai", assenyalen en un comunicat

En aquest sentit, per tal de reivindicar-ne la recuperació immediata al servei de la ciutat, la capacitat del veïnat de decidir-ne i fins i tot de gestionar-ne el seu ús, aquest dissabte han apostat per fer una ocupació simbòlica oberta a la participació de tota la població.
 

Ocupació de la caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell. Foto: Volem la Caserna!