El PSC de Sabadell denuncia el mal estat del Parc del Nord tot i ser «el projecte estrella» del govern

Recorda que durant la seva etapa al consistori van deixar el projecte pràcticament enllestit

Una zona del Parc del Nord de Sabadell
Una zona del Parc del Nord de Sabadell | PSC de Sabadell
Redacció
12 de juny del 2017
El PSC de Sabadell ha denunciat l'estat en el que es troba el Parc del Nord, amb males herbes, deixalles, brutícia i material municipal abandonat. Una fotografia que, com indica el portaveu de la formació, Josep Ayuso, topa amb el que "és un dels projectes estrella" del govern municipal "tal com han explicat per activa i per passiva". 

El socialista afirma que aquesta zona de la ciutat "les coses han canviat però a pitjor" i recorda que en l'anterior mandat es va treballar de manera que "només quedava executar les obres d'urbanització". Ayuso titlla l'espai de "deixat i en unes condicions pèssimes, sense que les promeses d'aportar pressupost i fer obres es facin realitat".  
 

Una altra part del Parc del Nord que el PSC de Sabadell denuncia el seu mal estat Foto: PSC de Sabadell


El socialista diu que la Generalitat va complir la seva paraula, retirant les terres i destinant recursos per urbanitzar l'àrea, "però l'Ajuntament ha incomplert el seu compromís de fer les obres de millora i condicionament". El portaveu de la formació adverteix que la situació "pot empitjorar" en els propers mesos d'estiu.

Per això, exigeix a l'equip municipal que "es posi a treballar d'una vegada per totes" per executar les obres de les quals n'és responsable. Ayuso assenyala que "ja han passat dos anys del nou govern" i els problemes han "continuat creixent" a Sabadell.