​El PDECat de Sabadell denuncia el preu de l'aparcament del Taulí

Asseguren que és un dels més cars de la ciutat

Redacció
12 de juny del 2017
El Partit Demòcrata de Sabadell (PDECat) ha anunciat que presentarà una moció al proper ple per demanar que s’equiparin els preus dels aparcaments de la ciutat. Denuncia que l’aparcament de l’Hospital Parc Taulí és un dels més cars de la ciutat: "No té sentit que la sanitat pública faci negoci amb els familiars dels malalts, no és acceptable", assegura el regidor Carles Rossinyol.

Així, ha comparat el preu dels aparcaments de la Fira i del Parc Taulí. Mentre el primer costa 1.93 euros l’hora, el del Parc Taulí té un cost de 2.41 euros. “Tenint en compte que l’alcalde és el vicepresident del Consorci parc Taulí, creiem que hauria d’incidir d’alguna manera” ha manifestat Ha afegit també que una ciutat que ha sigut prou generosa donant 4 milions d’euros per construir instal·lacions d’urgències, hem de poder demanar un cert retorn a Sabadell i a la comarca. 

Rossinyol també lamenta que la ciutat de Sabadell no disposa d’un pla director d’aparcaments actualitzat. L’últim pla es va fer l'any 2003, quan ja es detectaven mancances importants a nivell d’aparcament, apunta.

Des del Partit Demòcrata es demana que s’analitzin l’estat de tots els aparcaments de la ciutat per donar solucions en determinats moments de màxima afluència on calgui incrementar el transport públic o les places d’aparcament. Rossinyol ha recordat també que s’ha de contemplar l’obertura de La Bassa de Sant Oleguer i l’increment de vehicles que hi haurà a la zona. “Hi ha molt poques places per l’afluència de gent que es preveu”, diu.