Empresaris i emprenedors catalans viatgen a Romania en un projecte de la Cecot

Es tracta d'una iniciativa que fomenta l'esperit empresarial mitjançant la narració d'històries i experiències dels propis empresaris

Els participants en el programa.
Els participants en el programa. | Cecot
Redacció
08 de juny del 2017
Una desena d'empresaris i emprenedors catalans va acompanyar l'última setmana de maig a un equip tècnic de la Fundació Cecot Innovació i de l'Associació Empresarial AOA Arges a Pitesti (Romania) en el marc d'un projecte de la patronal catalana.

Es tracta de 'Digital Storytelling for Spreading and Promoting Entrepreneurship' (DIST), una iniciativa que fomenta l'esperit empresarial mitjançant la narració d'històries i experiències dels propis empresaris, ha informat aquest dimarts l'entitat en un comunicat.

Així, els participants van visitar diverses empreses de la zona amb tal de conèixer el procés que hi ha darrere com les barreres amb les quals es topen i les oportunitats, a més de treballar aspectes com la presa de decisions, la resolució de problemes, el lideratge i la planificació, entre uns altres.

Aquest viatge ha estat la segona fase del projecte, la continuació d'una primera en la qual van rebre informació prèvia amb vídeos i diverses conferències d'empresaris.

El projecte DIST està finançat pel programa Erasmus+ i va arrencar al setembre del 2015 i està previst que acabi l'agost del 2018, a més de la participació d'Espanya, també està Itàlia, Polònia i Romania.