Avui arrenca el Destapa't: qui tindrà la millor tapa de Sabadell?

Des d'aquest dijous i fins el dia 18 de juny 34 establiments de la ciutat competiran per tenir la millor tapa

Redacció
08 de juny del 2017
Una tapa i un quinto o una canya a 2,50 euros. Aquest cartell ja penja en 34 negocis de restauració i és que des d'aquest dijous i fins el dia 18 se celebra la 6a edició del DesTAPA'T Sabadell. Manté les pautes de l'any passat, és a dir, els participants escolliran la millor tapa i també ho farà un jurat expert. Les dues escollides podran optar a ser la millor de Catalunya, que organitza el Gremi d'Hostaleria de Sitges i Estrella Damm.

Per tal de poder votar caldrà complir una condició: haver fet un mínim de tres consumicions. Així, un cop degustada una primera tapa, el participant rep un butlleta i cada cop que en tasti una se li posa un segell. Amb un mínim de tres es tindrà dret a vot. A més, entre tots els participants, que hagin completat correctament la butlleta, entraran en un sorteig de tres sopars per a dues persones (valorat en 50 euros) als restaurants adherits al Gremi d'Hostaleria de Sabadell.

En la passada edició del DesTAPA'T es van servir gairebé 30.000 tapes. El vot popular ha premiat en quatre de les cinc cites celebrades a La Sandvitxeria, que enguany no defensarà aquest títol honorífic per motius personals.