FGC

VÍDEO L'estació de La Creu Alta es mostra per primer cop als veïns

La Generalitat ha organitzat una visita a l'interior de la parada, que entrarà en funcionament al juliol | Es tracta d'una visita feta a petició del veïnat coincidint amb la Festa Major del barri

per Albert Segura, Sabadell | 2 de juny de 2017 a les 12:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sabadell comptarà al juliol d'una xarxa de cinc estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat, i si bé al setembre de 2016 es van inaugurar Can Feu | Gràcia i Passeig de la Plaça Major, avui s'ha obert als veïns i per primer cop la de La Creu Alta. Mig centenar de persones han pogut passejar per primer cop pels vestíbuls i les andanes, i fer-se les primeres fotografies al costat dels clàssics cartells dels FGC amb el nom del seu barri.


La nova estació compta de tres nivells, un primer vestíbul on es valida el tiquet, un pis intermedi on hi ha serveis propis d'FGC i l'andana, que compta d'una sola peça per i als dos sentits de la marxa, és a dir, Barcelona o Sabadell Parc del Nord. Els accessos compten amb dues entrades amb escales mecàniques de pujada, però no de baixada, a l'espera de disposar de pressupost per instal·lar-les. A més, un ascensor connecta el carrer amb el vestíbul primer.

Per baixar a andanes hi ha escales i un ascensor, si bé de pujada també hi ha escales mecàniques. L'estació ja està preparada per entrar en funcionament i actualment s'hi estan fent les proves corresponents, amb la previsió que entri en funcionament el proper mes de juliol.

 

Participació