L’eurodiputat Ramon Tremosa fa costat a Rossinyol

Rossinyol i Tremosa han coincidit a destacar la importància de què Sabadell incorpori les tecnologies de Smart Cities per millorar la vida dels ciutadans

Redacció
22 de maig del 2015
L'alcaldable de CiU, Carles Rossinyol i l'eurodiputat, Ramon Tremosa.
L'alcaldable de CiU, Carles Rossinyol i l'eurodiputat, Ramon Tremosa. | Albert Segura

El diputat del Parlament Europeu Ramon Tremosa, ha visitat Sabadell aquesta setmana per donar suport a la candidatura encapçalada per Carles Rossinyol. Tremosa ha assegurat que Sabadell necessita un "canvi històric" i ha recordat que  "la política municipal no es fa en quatre dies, amb frases fetes o des d’un plató, sinó picant pedra com ha fet el Carles Rossinyol", ha assegurat l’eurodiputat.

Tremosa també ha destacat la feina de l’alcaldable al capdavant de l’àrea de noves tecnologies de la Diputació. "Aquest senyor ha vingut a Brussel·les i ha tingut reconeixements europeus per les polítiques de Noves Tecnologies de la Diputació. Les tecnologies poden aportar més productivitat i menys costos i en això Rossinyol en té una experiència contrastada. Sabadell va ser líder al segle XIX i XX però pot perdre el carro al segle XXI si no s’enfila al carro o només el veu passar com a espectador".

De la seva banda, Rossinyol ha lamentat que a Sabadell s’hagin dut a terme polítiques de Smart City d’aparador: "El que cal és un pla a mitjà i llarg termini que permeti tenir una plataforma coordinada i única que relacioni tots els serveis entre ells i faciliti la vida al ciutadà i faci més eficient i econòmica la gestió del consistori”.