L'Estiu a la fresca de Sabadell uneix esforços per donar llum al Fresc Festival

La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell, UiU Promotors i l'Alliance Française impulsen el nou certamen | L'organització espera arribar a 5.000 espectadors en aquesta primera edició

La presentació del Fresc Festival, a les instal·lacions de l'Espai Cultura
La presentació del Fresc Festival, a les instal·lacions de l'Espai Cultura | Albert Hernàndez
Redacció
01 de juny del 2017
Actualitzat el 06 de juny a les 22:34h
La programació de L'Estiu a la fresca, que organizava la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el grup BBVA, ha passat a denominar-se Fresc Festival. Un nou certamen que aplega les experiències de diferents programadors culturals de la ciutat, Joventuts Musicals de Sabadell, UiU Promotors i l'Alliance Française, per a que del 25 de juny al 24 de juliol hi hagi música, teatre i cinema als Jardinets de l'Espai Cultura, l'Auditori i el Teatre Sant Vicenç.

En el cartell hi figuren noms com Tomeu Penya (27 de juny); l'actriu Sílvia Bel amb el recital de poesia de grans autors (30 de juny); el grupo de l'OH Happy Day de TV3 Sound Six; Le dones sàvies de la Companyia Maldà; l'obra Humor i hòsties amb Marc Martínez; el concert de gospel de The Sey Sisters i Judit Nedderman i Quartet Brossa. 

El director de la Fundació, Joan Carles Sunyer, ha afirmat que es vol "arribar a un públic ampli i divers", amb un total de 27 espectacles, dels quals més de la meitat seran música. Tot i que, ha assenyalat "s'han escollit obres de mitjà format que han tingut bona acollida a Barcelona". 

La 18a edició del Festival Internacional de Música tindrà lloc en el marc d'aquest certamen. També, i com es venia fent amb L'Estiu a la fresca, es manté el passi de tres pel·lícules del Festival BBVA de Cine de Montanya de Torelló.

Objectiu: arribar als 5.000 espectadors

Sunyer ha avançat que actualment hi ha un terç d'entrades venudes i que l'aforament màxim és de 5.500 espectadors. "Per ara la venda no és dolenta" i la idea seria arribar als 5.000, ha afegit. A més, pretén que el festival arribi a ser conegut, no només a Sabadell també a la comarca.  
Documents